طريقة بسيطة لتحضير سينابون بانز

سينابون,السينابون,السينابون بالقرفه,سينابون آية حبيب,عمل السينابون,صوص السينابون,السينابون رول,حشو السينابون,كيكة السينابون,السينابون ساسي,السينابون الهش,عجينة السينابون,طريقة السينابون,السينابون الاصلي,السينابون شيف حسن,السينابون السريع,السينابون الكذاب,السينابون ماما صفاء,السينابون غادة التلى,صوص السينابون الابيض,طريقة السينابون سالى فؤاد,السينابون رول منال العالم,سينامون آية حبيب,طريقة السينابون منال العالم,السينابون للشيف احمد القاضي,طريقة تحضير سينامون رول باللحم المفروم,السينامون


المقادير:
٤ كوب دقيق
كوب لبن دافي
٢ معلقه كبيره زبده سايحه
بيضه بدرجة حرارة الغرفه
معلقه كبيره بيكنج بودر
معلقه كبيره خميره
معلقه كبيره خل
معلقه كبيره سكر
رشة ملح

للحشو :
كوب سكر بني رطب
نصف كوب زبده طريه
٢ معلقه كبيره قرفه

للصوص:
٢كوب حليب مكثف
كوب جبنه كريمي
للوجه:
صوص كراميل
صوص شيكولاته
اعواد قرفه
١٠٠ جرام بيكان

الطريقه :
-تعجن كل مكونات العجينه مع بعض حتي تكون عجينه لينه .
-تترك تخمر و يتضاعف حجمها .
-تفرد العجينه علي شكل مستطيل تدهن بخليط القرفه .
-تطبق تلت العجينه من جهه ثم يطبق التلت التاني من الجهه الاخري بحيث تبقي ٣طبقات علي بعض
-نقطع العجينه شرايح بعرض ٥سم.
-تقطع كل شريحه ٣شرايط بدون مانفصلهم من بعض من جهه.
-نشكلها ضفيره ونلفها حول نفسها ونحطها في قالب كب كيك .
-ونكرر حتي الانتهاء من الكميه نتركها تخمر ويتضاعف حجمها.
-ندخل السينابون بانز الفرن ويكون ساخن علي درجة حراره ٢٠٠ عالرف الاوسط حتي تمام النضج .

-نزين الوجه بالصوص الابيض بعد خفق الجبنه مع الحليب المكثف وصوص الشيكولاته والكراميل.




جمالك فى مرأه تونه

إرسال تعليق

0 تعليقات