صدور رومي بصوص الديمى جلاس

 

صدور بط بصوص الديمي جلاس,طريقة عمل صدور بط بصوص الديمي جلاس,بصوص الديمي جلاس دبوس رومي,صدور الديك الرومي,كفته بصوص الديمي جلاس,اللحمة بصوص الديمي جلاس,طاجن عرق بصوص الديمي جلاس,طريقة اللحمة بصوص الديمي جلاس,طريقة عمل طاجن عرق بصوص الديمي جلاس,مكرونة بالصوص البني الديمي جلاس,صدور دجاج بالديمي جلاس والريكفورد,صوص الديمي جلاس,قطع لحم صدور الديك الرومي,لحمة بالمشروم وصوص الديمي جلاس,الديمي جلاس,طريقة عمل اللحمة بالمشروم وصوص الديمى جلاس,لحمة بالديمي جلاس,صدور الرومى,طريقة عمل لحمة بالديمي جلاس

 


المقادير:
3كيلو صدر ديك رومي مخلي ومربوط زي اللحمه البارده
نص كوب عصير برتقال
نصف كوب ماء البصل
2 معلقة كبيره دبس رومان
2 معلقه كبيره اويستر صوص
2 معلقه كبيره زيت زيتون
معلقه صغيره من كل من
بودرة ثوم
بصل وبابريكا وزعتر وملح وفلفل وقرفه وجنزبيل وكاري
3فصوص مستكه
3 ورقات لورا
حبهان سليم
3معلقة كبيره سمن
كوب كريمه طهي
للتسويه:
شرايح طماطم وبصل وجزر وفصوص توم وعودين كرفس

للتقديم:
طماطم شيري
شرايح برتقال
شرايح فلفل اخضر رومي
اعواد روز ماري

الطريقة :

نخلط الليمون ومايه البصل وزيت الزيتون ودبس الرمان والاويستر صوص وكل البهارات والملح ويتبل الرومي جيدا ويتم عمل فتحات ليتشرب من التتبيله ونلفه بالكليننج فيلم ويترك ليله في الثلاجه
نجهز صينيه ونضع بها معلقه السمن لما تسخن نضع فصين مستكه وهيل وورق لورا وننشل الديك من التتبيله ونشوحه من الجانبين حتي يحمر
نحضر صينيه بها خضار التسويه ونضع الصوص اللي كان الديك متبل فيه ونضع صدر الرومي ونضع لتر ماء مغلي
تلف الصينيه بالفويل وتترك عالنار ساعه افتح واقلبه الناحيه التانيه واتركه نصف ساعه أخري ليكتمل النضج
لما يبرد افك الرباط واقطعه شرائح رفيعه
لإعداد الصوص البني 3 ملاعق كبيره من بودرة الديميجلاس تذاب في كوب ماء علي البارد
ثم ترفع علي النار مع كوب من صوص تسويه الرومي حتي يغلظ القوام تزود ماء قليلا لو سميكة
وأخيرا تضاف كريمه الطبخ وتضاف لصدور التركي
تقدم ترنشات الرومي مع تزينها بشرايح البرتقال والفلفل والطماطم الشيري واعواد الروز ماري



جمالك فى مرأه تونه

إرسال تعليق

0 تعليقات