طريقة عمل محشى الفلفل الرومى الصحى بالبرغل



محشى الفلفل الرومى بالارز,محشى لفلفل باللحمة المفرومة,محشى الفلفل الرومى,محشى مشكل,محشى كرنب,محشى ورق عنب,محشى باذنجان



لمحبى الاكل الصحى ولمن يتبع حمية غذائية ويحب اكل المحشى اليوم نقدم اكلة مميزة ولذيذة طبق محشى الفلفل بالبرغل

المقادير:

نصف كيلو فلفل أخضر رومى بلدى

1 ثمرة جزر

2 ثمرة كوسة

2 كوب برغل

3 ثمرة طماطم مفرومة

1 ملعقة صغيرة ثوم

1 حزمة شبت

1 حزمة بقدونس

1 حزمة كزبرة

ربع كوب زيت

2 كوب مرقة دجاج

1 ملعقة كبيرة صلصة طماطم

نصف ملعقة صغيرة نعناع جاف

نصف ملعقة صغيرة كمون ناعم

ملح فلفل أسود 


طريقة تحضير فلفل محشي:

* تبشر الكوسة والجزر


* تخلط الكوسة والجزر مع برغل والخضرة المفرومة والبصل والثوم والزيت والملح والفلفل الأسود والنعناع والكمون والفلفل الحار.


* يحشى الفلفل الرومي بخليط البرغل مه الخضار ويرص في حلة.


* تخلط المرقة مع صلصة الطماطم والملح والفلفل الأسود.


* يسقى المحشى بخليط المرقة ويوضع على النار حتى الغليان.


* توطى النار ويغطى الخليط ويترك حتى تمام النضج.

*ويقدم ساخن.

 



جمالك فى مرأه تونه

إرسال تعليق

0 تعليقات